MidoDay Tokyo 2015
Organizing : MidoNet
Registration not needed, or register on another site.
MidoDay Tokyo 2015
The first-ever MidoDay will take place in Tokyo, Japan on Monday, 26 October 2015 - the day just before OpenStack Summit Tokyo.
The program consists of two parts:
- Presentations (morning & afternoon)
- Mini Training (afternoon only)
Accordingly, there's two kinds of tickets:
- Main Track: Access to all presentations
- Mini Training: Access to the morning presentations & participation in the hands-on mini-training in the afternoon
While the Main Track tickets are available free of charge, the strictly limited Mini Training tickets cost USD 50 (plus fees) to cover some of our costs. Please note, that you'll only need either ticket, not both.
All tickets are available from Eventbrite.
As detailed below, the MidoDay (Main Track) opens doors at 9 AM and ends at about 7 PM. The Mini Training will run roughly from 1:45 PM through 5:45 PM to allow participants to change location after lunch, and again before the reception.
Note: Mini-Training Participants will only join the morning sessions.
|At 09:00 AM||Doors Open|
- 09:45 AM
|45 min||Registration & Breakfast|
- 10:00 AM
|15 min||Sandro Mathys
|Welcome & Agenda|
- 10:30 AM
|30 min||Dan Mihai Dumitriu
|Keynote: A Brief History of MidoNet|
- 11:00 AM
|30 min||JF Joly
|MidoNet Vision & Roadmap|
- 11:30 AM
|30 min||Cody Herriges
|Community User Story (Title TBD)|
- 12:00 PM
|30 min||Chris Janiszewski
|Walk Through a Software Defined Everything PoC
(featuring MidoNet & Ceph)
- 01:30 PM
|90 min||Networking Lunch|
- 02:00 PM
|30 min||Toni Segura (Midokura) &
Carmela Rubinos (Midokura)
|Puppet, and Fuel, and Juju, and RDO Manager! Oh, my!|
- 02:30 PM
|30 min||Taku Fukushima
|Container Orchestration Integration:
OpenStack Kuryr & Apache Mesos
- 03:00 PM
|30 min||Samir Ibradzic
- 03:30 PM
|30 min||Tomoe Sugihara
- 04:00 PM
|30 min||Coffee Break|
- 05:00 PM
|60 min||Pino de Candia
|Technical Deep Dive into MidoNet (incl. SDN, NFV, etc.)|
- 05:30 PM
|30 min||Mike Ford
- 06:00 PM
|30 min||Sandro Mathys
- 07:00 PM
|60 min||Networking Reception|
The presentations and mini-training both have their own location, about 15 minutes walking distance from each other.
All presentations will take place in the Docomo Innovation Village at ARK Hills:
ARK Mori Building 31F
1-12-32 Akasaka, Minato-ku
The Mini Training in the afternoon will take place in the offices of Midokura Japan:
Azabudai Hinoki Bldg. 6F
3-1-5 Azabudai, Minato-ku
If you have any questions or comments regarding this event, please don't hesitate to get in touch with us!
Here's the best options to do so:
Join us in #general or #midoday-tokyo-2015 on Slack: https://slack.midonet.org
MidoNet Mailing List
Post to our general purpose mailing list: https://lists.midonet.org/listinfo/midonet
Post on our questions & answers forum: https://ask.midonet.org
Media View all Media
If you add event media, up to 3 items will be shown here.
This weblog have full of information for how to play robux game online and free https://freerobuxtips.com and am sharing with everyone to learn and start play.